Thomas Järvheden

Sädat lite inför kvällen nyss. Nyår kommer bli helt grym ! Massa roligt folk kommer hit. :D  Sitter just nu och lyssnar på Thomas Järvheden, här är några låtar med honom. Rätt goa faktiskt !      

..

Kom hem nyss från att ha kollat på Bonden, hemma hos Rickard. Mycket skratt och tårar idag, å herregud. Nu ska ja..fortsätta med de ja håller på med. 2011 ska bli de bästa året nånsin !
Love L,

BAJSKORV! :@

MAMMA GLÖMDE KÖPA HÅRFÄRG TILL MEJ!!!!!!!!!!!!!!!! :mad:
Rövhål !!Jag som skulle vara duktig och va nyfärgad i morgon, men nejdå !! :'(

Nejmenvadågalna?

Dagen blir nog rätt lugn. Vid 3 tiden kommer farmor och firar Jimmy, sen drar vi till mor mi. Senare i kväll blir de Bonde söker fru med familjen Ragnar. Dom och min familj är som galna i de ! Dom missade de i går, och bara före, så spela dom in de så att vi ska kunna titta på de idag. Nemen vaddå galna ?! Förövrigt har ja ganska tråkigt, tänkte om alla ville veta.


Kalas med godmat *gillas*

Dagen har rullat på bra! Först upp å käka, sen drar vi t Maja & William, där Emma ´& hennes familj va. Sen kommer Erica hem, och drar t Sussi & Lennart efter en stund, för att fira Lennart. Och efter de så kör Jonas hem mej, å nu sitter ja här. Måste säga att man blir glad av att komma hem till Erica och Jonas. Där är de alltid full fart ! :D Nu ska ja...ääh, vem försöker ja lura..? ja ska kolla vidare på nätet :D

Puss

datan-fixad! :D

Fått igång datan hemma hos pappa idag. måste säga att de känns skönt! Inte för att jag är datanörd eller så. nejdå :rolleyes:
Vart i Skövde idag med mor och bror. Köpte 2 t-shirtar & en kofta. Koftan är jag förälskad i :D
På vägen hem, svängde vi förbi thlm, så ja stack in till Julia och Sanna medans mamma handlade. Så när hon stog där i affären, så skulle hon köpa chocklad till daimtårtan som hon skulle baka, så står hon och får typ hjärnsläpp, så hon inte vet vilken chocklad hon ska ta? Mamma, hallå? DAIM KANSKE? Hon glömde även att lösa in lotterna, köpa hårfärg till mej, och...nånting mer.. Vem tror ni jag fått mitt minne utav? :D
btw, sista veckan på året nu. och nyår kommer äga aset! :D
 
Fick en känsla av att jag aldrig lägger in bilder längre, så kommer väl några här då.







1 timme!

jaadu. gårdagen blev ju lyckad! Nu återstår dom sista julklapparna idag..om ca en timme kommer mormor & Sten..åsså Rickard & co. Min kväll blir lyckad. De kan ja lova :)
Puss

julafton (y)

sitter hemma hos farmor med massa folk, och firar en trevlig jul. i morgon drar jag och jimmy oss till mamma för att fira jul hos henne. hör av mej då.
kram

rubrik, osv..

Kom och tänka på vvl, fråga mej inte varför. Men man blir så sugen när man ser de!
Anyway, Anders, Stina och Marona åkte för en stund sen. Sett på bonden och morden i sandhamn. inte för att jag såg så mycket på morden.. för dom tjöta ju så :D hihi, I morgon drar jag mej till pappi, för att sova där över natten och fira julafton där på fredag. Då drar jag, Jimmy,pappa, Lisa, Jonna och Rune hem till farmor och firar där. tror jag iallafall :)
Förövrigt fick jag reda på idag att pappa och Lisa nog har fixat datan hemma nu, så funkar de som de ska, hörs vi väl i morgon kväll och fredag, även fast jag inte är hos mamma. HUR COOLT ÄR INTE DE? :D nu ska jag snart gå och nanna, rätt så trötter.
Love L.

VVL ♥

Dagen har vart rätt chill annars. Ja menar, va är bättre än lov? :) Va å träna en stund, sen när ja kom hem titta ja på 'Våra vänners liv' (som förövrigt är den bästa serien hittills), som ja missa i måndags pga att morsan å Jimmy skulle se på 'morden i sandhamn' :mad: Nu sitter ja här, och snart kommer väl Anders, Stina & Marona och kollar på bonden.
Hörs
Puss


Sissel - Saknar dej nu
Jay Smith - Dreaming people
Demi Lovato - Don't forget
Rolandz - Nu är det lördag igen
Rolandz - Jag hör hur dom ligger med varandra
Magnus Uggla - Nu har pappa laddat bössan
hihi, osv..

historia..

Min SMARTA lillasyster kom på en historia förut. och när jag säger SMART menar ja SMART!
- Vet du varför Tomten är så röd om kinderna?
- Nej
- För han har fått så många jul-klappar !
haha, höll på att garva ihjäl :D

ååh!

bara hatar när de blir så. så onödigt att bli arg för ingenting?.. ååh!

Nu livii hemma..

Nu livii hemma igen. Sitter och deppar, och tänker på hur det kommer bli när Lollo inte finns i skolan mer. De går inte. Det KAN inte bli såhär ! :'(
Men ja får ta och skärpa mej. Det blir säkert jättebra med Emma. (ne!) ...Ja ska strejka ! Nån som är på?
Men ja ska försöka att inte tänka på detta mer, (nu under jullovet) för då ska ja säga er att mitt jullov inte kommer bli roligt !
Fredag är de ju julafton, och om ja inte är snäll då så kommer inte jultomten! han kommer bara till snälla barn, inklusive mej! :D ('som lollo förövrigt sa' :) )
Hörs väl kanske ikväll eller i morgon.
Love.

Testing ullis fon :)

Har precis slutat skolan, för alltid..neee :) nu slutar Lollo ialf, och de suger. Typ satt i klassrummet och lipa järnet förut. Bajs. Hörs la när ja kommer hem :) köss

dodgeball & fotboll (y)

Hihih, skolan idag va väl helt okej. Hade dodgeballtunering (oj,vilket lång ord! :O) vann typ 2 matcher av 12, men hallå? ni skulle se när lärarna spela mot elevrådet..omg, va ja skratta. Lollo, du gjorde mej besviken när du bara va me en match -.- men skit samma.. haha, kul hade vi iallafall.
Har precis bakat kladdis, så ska väl snart smaka om den blev något vidare bra..de hoppas ja, ja som kämpade så, och jag som är såå sugen påt :D
I morgon äre julavslutning på morgonen kl 9, sen är de fotboll som gäller hela dagen lång. DÅ ska ja vinna! :D:D
vi hörs.
Love L

repriser osv..

Denna dagen har sugit rätt hårt. Har legat i soffan hela dan och kollat på repriser från robinson, Bonde söker fru osv..Har typ mått illa hela dan. eller ja, ja har skitont i magen.
För en stund sen kom Erica me, så mamma och hon sitter i köket å tjötar..   ( :D )
Morgondagen vet ja inte hur de blir. Antingen drar ja till skolan och är me på den där jeffla tuneringen, eller oxå håller ja mej till elin och julia, och kanske emely..
vi hörs i morgon eller nått.
Puss

xperia x8

Kom hem för en stund sen, från skövde. NU HAR JAG MIN TELEFON! :D
Är iallafall snart klar me alla julklappar, har bara 3 st kvar att köpa till ! herregud, mamma får 3 julklappar som kostar över 400 spänn :o undra hur vi hade råd? ja som är typ fattig, och jimmy som är så snål? :o
ha, men så äre.  nu vill mamma ha datan me, schysst. drar mej la upp mot tv:n och grejar å håller på me MIN MOBIL! :D
Hörs..
Kli i räva och puss i pannan..

TACOOOOS NÄSTA!

-

hej.

Kom hem för en stund sen. Såg att min jacka hade kommit så provade den, och nu helt  Plötsligt sitter jag här.
I morgon får jag min telefon...ååååååh, ja längtar!! :D och ska köpa MASSA julklappar till alla snälla små barn. hörs senare ikväll eller i morgon.
Puss

13 svar..

Provet gick sämst! man skulle ha typ ca 30 rätt för att vara godkänd. jag skrev 13. Omprov närsta år då.
Har precis käkat julmat. Gottiligottgott. Nu ska jag snart ha engelska och sen blir de slöjd i 2 h. SEN DRAR JAG TILL WILLIAM OCH MAJA!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hihi.
I morgon drar jag till mamma, så då hörs vi förhoppningsvid hela veckan :)

Love L

Mina änglar..♥

~gamla bilder lr vadå?
Mina änglar.. Vad ska man skriva? Finns så mycket underbart att skriva om er att jag inte vet vad jag ska skriva..
Finns inte ens ord för att säga hur mycket ni betyder..
Det blev svårt nu.. :s
Jag älskar er! Vänner tills döden skiljer oss åt. ♥

--

Kom hem för ca en timme sen. Jag kom inte så värst långt med att plugga på kartprovet.
Sitter och dunkar white light moment. :D och snart drar jag med till pappa igen.
och bara så alla vet, så är jag såå godissugen så jag vet inte vart jag ska ta vägen!
Love L

rubrik

Sitter i datarummet i skolan, och käkar nötkräm. Har precis ätit äcklig fisk. ja hatar fisk! Julia sitter och dunkar rasie your glass med Pink. ovanligt. Ina vet ja inte vad hon gör :)
När jag kommer hem, ska ja plugga aset tills i morrn, då SO provet är. och i morgon ska ja vara barnvakt åt Maja och William. SHOLLAHOOOOOOOOOOOO!:D
Hörs.

:DDDDDDD

Mitt presentkort på Siba kom igår, så kan få min telefon när som helst nu. bara om mamma vill åka till skövde så vi kan hämta den oxå. jihooooo, fatta glad. åsså Julia får snart sin kamera. kan de bli bättre? :D
hihih..♥

i skolan.. igen.

Sista veckan med riktiga lektioner nu då. Har precis käkat och nu sitter jag, Ina och Ullis  i datarummet och väntar på att bilden ska börja, då vi ska hålla på med grafitti :) Dagen suger utan Lollo så jag hoppas VERKLIGEN att hon kommer tillbaka till svengelskan, annars ska jag kissa i hennes mun ! Redovisning i engelska i morrn och jag kommer kissa på mej.
Hörs kanske senare efter skolan.

Kram

så onödigt..

Så onödigt att vara arg för något, om man inte kan med att berätta varför?

--

Kom hem för ca en timme sen, har precis packat klart för att snart dra mej iväg mot pappa. Så vi hörs när vi hörs.
Take care.
O.L

'svengelska'

jag har en känsla av att jag alltid bloggar om när jag är i skolan. men nu är de så. sitter och har rast, och väntar på att 'svengelskan' ska börja. efter de käkar vi och sen idrott och sist svenska.

PoK

Lussekatter YYYYYYYYY

Sitter och snackar med Alva på msn, och har precis bakat lussekatter. De är så gott, så jag tror jag döör :rolleyes:
Funderar på att hoppa in i duschen nu, eller snart iallafall, efter de ska jag gå och lägga mej och läsa, för går jag inte och  lägger mej väldigt tidigt ikväll, kommer jag aldrig upp i morrn. Har hållt på att missa bussen flera dagar denhär veckan, på grund av det ! :O
Puss

vaddå konstig vikarie?

Sitter & kötar med Ullis, och bara liite flummar :rolleyes:
Skolan idag va bara liiiite fail. Hade typ vikarie, som inte kunde svenska? Han bah; ojdå, har alla här inne engelska, alla ser ju likadana ut, lixom WHAT?!  :bigeyes:
men jag hade kul i allafall, fick sluta typ 1 timme tidigare eller nått (?) för Ulrika skulle iväg på möte, så gött de i allafall :) Lollo kommer tillbaka i morgon, efter att vart hemma 1 dag, och kändes tomt utan henne. Fatta hur det kommer kännas när hon drar då? KOMMER LIPA LÄPPEN AV MEJ! ;(
Nu ska jag bajsa i handfatet,
Love
LL

Svar på kommentar (a)

Svar; 143-ullis]♥

IN THA SCHOOL !

Godmorgon. typ. sitter i skolan i datarummet med the BRUUDS! Har nyss vart och keekat, och nu sitter vi här.
Innan vi åt hade vi SO prov, och gick...hyfsat bra faktiskt. Svarade inte på 2 frågor, men å andra sidan så pluggade jag knappt, så ganska nöjder iallafall.. Snart börjar engelskan med Fra.. nånting. jag tror han är gay. Iallafall, sen efter de så ska vi ha slöjd/Hok. och jag hoppas verkligen jag kan bli klar med min tröja idag! så måcket krångel som de va sist, så börjar jag blir rätt så trötter påt nu ! Hörs senare när jag kommer hem!

Take care.

L


Jag älskar er♥




hemma nu.

Så, nu är jag hemma igen. Jösses, trodde jag skulle skratta ihjäl mej i bussen åt Elin ! :o
På badet gick jag och Manda runt och tog kort, med hennes och Annas kamera, så jag tror säkert att Anna har många fina bilder nu, på både mej och Manda ! Men Anna, de va ditt val :) Snart ska jag sätta mej och plugga, för har inte ens gjort klart alla frågorna inför provet i morgon, så bäst att jag sätter fart nu ! SO, kan inte direkt visa min bästa sida där, men aja, vi får se hur de går. Återkommer väl om det i morgon.
Senare ikväll kommer Anders och Stina och kollar på 'Bonde söker fru', och förmodligen blir de tacos (a)
Nu måste jag bara springa ut och hjälpa mamma att kasta in ved, sen blir de hårdpluggning. Take care.
Love
L

i skolan..

Sitter i skolan, och har håltimme. Jag, Manda,Julia,Tilda,Ina och Anna sitter vid datorerna, och typ väntar på att matten ska börja. Efter matten drar vi oss mot forsen, för bad.
Efter skolan drar jag mej hemåt, för att plugga hela dagen lång. Surt, men sånt är livet.
Hörs senare ikväll när jag har vart duktig och övat inför morgondagens prov.
Puss

Jaquline ♥

Kom hem för en stund sen, efter en härlig ridtur på Jaquline, som förövrigt är världens bästa häst :)
Morgondagen består av, skola,plugg,plugg,plugg. Sug, men så äre.
- bild på underbara Jaquline, sen i somras ! ♥

hemma igen..

Nu är jag hemma igen. Mamma fick åka hem från jobbet, för hästarna rymde en gång till. Så hon åkte precis tillbaka till jobbet. Men vi fick in dom i allafall, så nu står dom inne i stallet.
Och blev precis väldigt sur ! Julia har fått sina presentkort på SIBA nu, men inte jag. Trots att jag skickade in mina pengar innan henne :O satans jultidningar !

hästarna har rymt !

jahaja. Mamma ringde nyss och sa att hästarna hade rymt hemma, men att Rickard och Peter hade fått in dom. Så nu tar jag 11.20 bussen hem, och ser till att dom inte rymmer igen ! förbannade hästar :) neee. Så nu drar jag mej mot skolan, så jag inte missar den.


Lalilalilaaa


Sjuk.

Godmorgon ! När ja gick upp i morse, & hade gjort i ordning mej, gick jag ner till bussen. Kände mej inte helt kry, men gick i allafall, för som jag skrev i tidigare inlägg vill jag inte missa domma veckorna i skolan nu. Men i allafall, så när jag kom på bussen och hade åkt en stund, så kä nde ja att ja inte kommer orka dagen i skolan, så åkte hem till mormor, och nu sitter jag här. Tittar på 'Jerry Springer'. Där det är med en tant som bara har en tand där uppe :) rätt kul. inte. Oxå lyssnar jag på ' All i need is you' med idolerna. Jag längtar såå tills jag får min nya jacka!!!!!!!! :D
Känner att jag borde lägga mej ner, tat lugnt och titta på TV. Hade, hade.

Love


trött !

Bilderna på pepparkakorna, som jag förövrigt skulle lagt in igår, kommer inte läggas upp.. tar för lång tid !
Aja, iallafall. Kom hem för en stund sen efter en lång dag i stallet, och på kalas för Kajsa. Fick megabautagodmat ! så tack för den Eva-lena ! :) Ska väl snart hoppa in i duschen igen, och senare blir de kvällens Beck-film, 'Det tysta skriket'. Sen blir de bara sängen, och krya på sej inför i morgon. I.o.m att jag är så pass förkyld så orkar inte mer ! Vill verklingen inte missa skolan de sista veckorna nu, så mycket prov som vi har, och dom sista veckorna Lollo är med. Kommer fasen lipa läppen av mej när hon drar !
Livii ogillar ! :@

hah, nu iallafall, ska jag gå ut i käket och vara lite social med mormor och Sten :)
Kram

drar mej mot...

Drar mekk mot Rickard å kikar på så mkt bättre :D
Bilder på pepparkakorna kommer sen.

Alla som läser...

alla som läser detta säger en bra jullåt :)

Alla som läser...

alla som läser detta säger en bra jullåt :)

NU VA DE KLART ! :D

- snart är den min :)

Julmarknad med julia♥

Sov med Elin inatt, och tonår igår va SKEETBRA :) och natten med elin också bra deklart, fast va så jäkla trötta så la oss typ direkt när vi kom hem. Idag var det julmarknaden i stan med  Julia ♥  och dom va BÄST på att dansa, och de tycker alla ! Ska beställa en jacka nu, och sen blir det peppakakdags !  hörs senare.

PoK

FUCK U JIMMY!dra åt helvete

JÄVLA CPDAMP BROR JAG HAR LR! han gapar å skriker på mej konstant, å de e så jälva jobbigt så ni anar de inte. på rikigt, om han slår t mej en enda gång till,så drar ja fan hemifrån. ja står inte ut längre!

Titti Schultz (y)

Kom hem för en stund sen, åt lite, och nu sitter ja här, och lyssnar på rix fm, Titti tar ton ! :) Och jag är trött som, ja vet inte vad ! Hoppas de går över tills ikväll, då de blir FEST :D Mina gratis sms tog slut idag, så dog. Men med min mamma till räddare, så ska nog allt lösa sej.
Ja vill VERKLIGEN ha min nya telefon nu..! :@
LALILALILALILAAAA, ja älskar Titti Schultz,hihih :)
Love

EA.

Ännu en gång sitter jag i skolan.. fast idag jobbar jag faktiskt :)
skulle haft idrott, men malin typ bajsade på de. så typ hela klassen har idrott med Fredrik (?) och ja,julia och ida å massa mer sitter och har EA. Ikväll bliur de PAAAAAAAAAAAAAAAAAARTY :D
hörs senare
köss

Schooooooooooooooooooooooooool..

Sitter i skolan, och bajsar..
Efter skolan blir det att åka till Erica.. kort, men ni fattar :D
Köss


RSS 2.0