.

Jahaja. Drar mej mot pappi...

Lalilalila :D


If you really want to know
What I want in a guy...
Well, I'm lookin' for a dream on a mean machine
With hell in his eyes.
I want a devil in skin tight leather, 
And he's gonna be wild as the wind.
And one fine night, I'll be holdin' on tight... 

To a coooool rider, a coooool rider.
If he's cool enough,
He can burn me through and through.
Whhoa ohhhh 
If it takes forever,
Then I'll wait forever.
No ordinary boy,
No ordinary boy is gonna do.
I want a rider that's cool. 

That's the way it's gonna be,
And that's the way that I feel.
I want a whole lot more than the boy next door,
I want hell on wheels.
Just give me a fine motorcycle,
With a man growin' out of the seat.
And move aside, cause I'm gonna ride... 

(Chorus) 

I don't want no ordinary guys,
Comin' on strong to me.
They don't know what I'm lookin' for,
They don't know what I need.
They're gonna know when he gets here,
Cause the crowd will be shakin'.
I'll do anything to let him know,
That I'm his, his for the takin'. 

I want a coooooool rider,
A cool, cool, cool, cool rider.
I want a coooooool rider,
A cool, cool, cool, cool rider.
I want a C-O-O-L R-I-D-E-R.
I need a C-O-O-L R-I-D-E-R. 

(Repeat)

Föräldrar som hatar varanda? nejdå.

Goddag.
Kom hem för en stund sen, efter att vart på stan med Anna, i SVINKALLT väder !! Men iallafall, kul hade vi ! Sen nu sitter jag här och.. ja, va gör ja? tycker synd om mej själv?  Fick reda på för ett tag sen att Lisa (pappas tjej) ligger hemma och är magsjuk, så pappa vill inte att jag ska bli smittad, så att jag ska sova hos mamma i natt, och alla mina saker är hos pappa. Så jag bad helt enkelt mamma snällt att vi kunde åka och hämta dom, men nejdå. och pappa slutar inte förens i natt vid typ 11 eller nått, så han kan ju inte komma med dom förens i natt vid typ 12. Ååååååh, ja blir så sur och ledsen på dom när dom aldrig kan ställa upp för varandra ! också säger dom att jag inte ska bli ledsen eller nått, för att det är ' inte mitt fel ' men treo skööen att de är, när de är mina saker allt hänger på :o
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!
Men iallafall. Skolan va helt okej, förutom när jag blev så trött så att jag trodde att jag skulle somna ! Men annars så. vi hörs.

PusssSs

Besök innan jag vaknat.

Vaknade för ca 2 timmar sen, men låg och drog mej rätt länge. Det är ju helg? :D
När jag kommer ner så sitter Anders och Lasse här, så jag satt och åt frukost medans dom fikade. Bra tajming.  Nu sitter jag här, och mamma vill att jag ska göra mat, men vet inte om jag pallar de.. Men jag lovar, det kommer sluta med att jag kommer få göra det i allafall. Senare åker jag till pappa, då ska jag åka ut med jultidnignarna som inte kommit ut än, och pengarna ska vara inne SENAST den 1 december. Får se hur det går med den saken. Så nu kommer jag inte kunna blogga på typ en vecka, för datan dampa hemma hos pappa. Men vi hörs när vi hörs.
PoK ♥

hemma..

Tjena !

Jag kom hem precis från en mycket lyckad aukiton, som var hur kul som helst. Bäst var det i slutet, när jag & Julia typ grosade Elin. När hon skulle springa iväg, så ramla hon och jag kom med mitt garv !

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem, som vart på julbord med Rickards jobb.

Funderar på att gå upp och sätta mej vid tv:n men det vet man aldrig hur de blir med den saken. Ska i vilket fall som helst kolla fejjan och dagboken först.

sov gött & dröm sött..

PussSs


this time för u-ula :D

Somnade rätt tidigt igår. Vaknade runt 12, käkade, å nu sitter vi här. Uuula drar ve typ halv 4, å då fixar ja mej, å senare drar ja t tonår, om jag nu har skjuts vill säga :D
Hörs senare, kössen

IT'S TIME FOR JULIA !

jahaja, Julia slaggar här inatt (y). fick reda på för nån timme sen ungefär att bussen är inställd i morgon, så kommer inte till skolan ! SHIHOOO :D *happyface* Nu är Julia inne och duschar, för jag tyckte att hon skulle de. (neeeeee)
Innan utvecklingssamtalet igår åkte vi till Erica &co, och typ fika osv. U-samtalet gick skitbra, längsta och roligaste samtalet jag vart med om (a). Lollo fick mej att skratta verkligen hela tiden ! omg, va roligt de va asså !  Ha, åsså efter de åkte vi upp till Anders & Stina och kollade på 'Bonde söker fru' och keeka tacos. Mumma!
om ca 25 min blir de Robinson. (som förövrigt suger, men jag är snäll och kollar på de bara för att uuula vill de!)
I morgon blir det förhoppningsvis auktion, med Tonår och uv, DÅ SKA JA SPRINGA OTTA BARA DEN ! :DDD
Vi hörs la mer i morgon.
xoxo

Hemma hos uuuuuuuuuuuuuuuuuula :D

Sitter hemma hos Julia,och ska käka glass. Sen blir de bio. Kort inlägg men ja pallar inte skriva mer :)
Senare ikväll är de utvecklingssamtal, som jag har skrivit för 20:onde gången nu.
Hörs senare.
Puss

Ridning? nejdå.

Kom hem för en stund sen, skulle egentligen blivit ridning, men nejdå.. Detta vädret kan bara dra ! Så ikväll blir de bara att chilla, och förmodligen kommer mor min tvinga mej till att plugga till mina prov, som deklart vore bra om hon gjorde, men jag gillart inte. I morgon har jag engelska prov och på torsdag är det NO prov, som jag inte kan ett piss av. Menmen, vi får se hur de går. Återkommer med de i morgon.
Utveklingssamtal i morgon också, ajaj.

ja,de skulle stå nått här..

Tjena, finns nog kke inte så mkt att berätta om dagen, mer än att jag,uuula och sanna satt kvar på läxläsningen. klar me mina 2 timmar nu, känner mej otroligt stolt :) ha, åsså i morrn blire ridning om vädret vill som jag. och GIVETVIS så hoppas ja de ! som ja skrev på fb me, funderar på att plugga på till proven vi har i veckan, men tror inte de blir något av de :) på onsdag blire utvecklingassamtal, och känner redan nu att de inte kommer gå så bra :s  de är VÄRLDENS BÄSTA POGRAM i 1:an senare ikv. kl 9 :DDDDDD SHOLLAHOOOOOOOOO :D  och bara för att ja har så enormt tråkigt just nu, så ska ja ta å lägga in nåra bilder, på ngt som gör mej gla :)



ja gillar chocklad, okej?


- våran coola katt Sixten.



- jag älskar dej juliawallin !

AAAI ! Asså shiet!

Kom precis hem från stallet, efter att ha lett småbarn, hade skitkul, fast blev så jäääävla blöt om föttera. Nog om de. Gårdagen spenderades med Ina,Anna,Amanda och Amanda, och vi hade SKITKUL ! Vi kolla på 2 Beckfilmer, va ute och tog kort, och kollade på 'heartbreak hotel'. Fast bara typ början, resten såg ja hemma. Ikväll blir det Beck igen :thumbup: Nu ska jag ha skitkul, eftersom jag inte vet vad jag ska göra.

pusss

i språket

Dagen va..hmm, borde jag säga, SUPERBRA? Medans vi gick från slöjden och tills att vi satt och väntade på bussen, satt vi och pratade "i-språket" och SHETAN va roligt det är !!
I morgon ska jag hänga med Elin hem, och sen drar vi till tonår, där vi ska göra marsipangrisar, tills helgen efter då det är auktion !
Igår var jag hos Maja, William och Erica. Jag och Maja städade på hennes rum och sedan satte vi upp hennes tält i rummet. Så mysigt, men så trångt !
Fick sms från mamma förut just nu är i Göteborg. Hon skulle kolla på Björn Skifs i kväll. VILL OCKSÅ LIGGA PÅ HOTELL OCH KOLLA PÅ HONOM ! :o
Aja, I allafall. Nu kommer snart pappa och hämtar mej,hörs kanske möjligtvis i morgon efter tonår, annars på lördag.
btw, då ska jag ha roligt :)

Love

BECK ! ♥

Nu sitter jag i min ensamhet igen, medans dom andra myser. Oscar sitter och är 'tjurig' för att han inte fick något godis utav Julia, och för att han inte fick sitta vid datahn förut för att vi skulle ner och keeka frukost. Frukost är ett rätt konstigt ord, tycker ni inte ? Det tycker jag.
Kollar på 'Beck, sista vittnet' och alla bara MÅSTE ju hålla med om att Mikael Persbrandt är bäst! :D Nu ska jag också försöka kolla, så hat gôtt !

Puesss :D

Julia och Stôrm, Thumbup !

Sitter och kollar på 'Beck, mannen med ikonerna'. Julia och Stôrm sitter bara och myser, och jag sitter här i min ensamhet. Tumbup :D
Sover hos Julia hela helgen, och idag har vi bara slappat framför datan, och gått sökprommenad, som sög röv ! Asså SHETAN va sämst den va -.-
Aja, nu ska jag kolla på Beck i allafall.



143-uuula]♥

PARTY ALL NIGHT ! :D

HEJRÖ!
dagen har vart suuuper..bra :)
efter skolan stahnnade ja,julia å sanna kvar för att kolla om ljudet å allt funka tills discot som snart börjar. just därför blire ett kort inlägg. nu ska ja fixa mej å dra t skolan. tänk, ja måste vara på skolan på fritiden :o
hihi (a)
hoppas discot blir lyckat i alf, å att allt funkar sonm de ska.
hörs senare.
kössen

JULIA DITT SVAJN!

Sitter och snackar med Julia på msn, men det lilla aset kollar på Robinson, så jag får inte prata. Tack.

förkylning.

Dagen har vart helt okej i skolan. Bortsett för den nödvändiga förkylningen som härjat hos mej. I morgon blir det disco för småttingarna. Och helgen kommer spenderas hemma hos Julia, och vi ska ha det UNDERBART! Inget stoppar mej nu, ja lovar! Trots att jag är förkyld, så ska detta nog funka ska ni se. Saken är bara den att jag inte riktigt fattar hur detta ska gå till i morgon. Ingen har typ fixat något till discot än, och ja tror att vi kommer gå back som bara den! Men nu ska vi vara positiva, så detta blir bra ska ni (jag) se.

kramen.

LIVII LIKE !

Jag tror faktikst på självaste allvar att jag kommer klara NO provet i morgon !
Första gången? Svar: Ja
Bra? Svar: Ja
Love

tandställning(n'

Snart bär det av mot tandläkarn. Min tandställning har lossnat, så måste in och fixa det.Slipper NO:n i allafall, och det är ju ett + ! Ska snart dra, men vi hörs senare ikväll.
Puss

Lång varm dusch! ♥

Ska snart gå in i duschen å ta en lång varm dusch. Ska bli sååååå gött. Efter det blir det nog antagligen TV:n eller sängen. Trött som vanligt, tidigt. Så nu ska jag dra mej mot duschen, för det är väl ingen som vill göra mej sällskap? ♥'

Love
Livii

jag hatar bussar, chalalala!

jag verkligen hatar bussar på vintern ! Jimmys buss va rejält försenad, så hade ingen skjuts till ridningen. ARSLE !





minnah


hästdag..

- Gullans rumpa, förra vintern. Men den ser fortfarande likadan ut. Idag har jag vart i stallet, och lett barn. Efter tredje lektionen, åkte jag hem, åt lite och sedan ut med Marona, som jag sagt i tidigare inlägg. Så dagen har vart rätt lugn, men ändå inte.

Love
Livii

hästar,hästar,hästar!

Stallet idag med Anki,Vicky,Mattuu, och Fiffi, var bäst! Hästar har det vart hela dagen verkligen! Först red vi i Källefall, och sen tar jag och mamma oss en sväng med Gullan och Hampus, när vi kommer hem! Och i morgon ska vi upp och leda barn, och sen när jag kommer hem, bär det av direkt med Marona ut i skogen

love

livii

All I need is you ♥

Sitter och har precis läst bloggar..Dagen har spenderats på lager 157, med mamma,Jimmy & mormor. Orkar inte lägga in bilder på va jag köpte. men iallafall. morgondagen går åt av att vara uppe i stallet, och rida med tjejorna :D senare i morgon, ska jag, mamma och ev. Sussi, ta oss en prommenad så mamma kan visa mej vägen så att jag och Marona hittar hem på söndag. På söndag ska jag upp till stallet, igen, och leda barngrupper. och efter det, ska jag och Marona ta oss en tur ut på hästarna :D nu är jag brunett igen, & jag vägrar lägga ut en bild, för att...bajs.
och så alla vet, så sitter jag och drogar Andreas Carlssons " All I Need Is You ". Underbart bra låt!
love
livii

****sak!

REKLAMER KAN GÅ Å STRYPA SEJ!:@
reklamer är blann de värsta som finns! :o


143.

shetan, va gött de är me lov! idag har ja bara kollat på tv, å vart ute å fotat..
i morrn drar vi t lager 157, lördag ska ja å nåra t ev, upp t källefall.. å söndag
äre fullt upp me småbarn i stallet, å rida me mimmi efter.. husch!snacka om att ja kmr va trött
sen när skolan börjar! :o
de har gått 4 dar sen ja träffa uuula, å ja saknar henne redan! :(
143-uuula]♥

jaquline ♥

om ca 35 min, bär de av mot Källefall. då ska ja rida Shakira, så ja kmr kissa på mej. + att ja ska ha publik, å de är verkligen ett STORT - för min del !

~ en bild på jaqqen, bara för att..hon e underbar! ♥

M I N N A H ! ♥

hemma hos mamma igen. sitter å drogar minnahs fjuu låt :) så jäääävla bra den ääär :D
anki e dum emota mej, för...ja vet inte vad, men hon e de i alf.. bara så alla vet.

meningslöst inlägg :D

dagarna me julia älskaling va underbara! och me julia,colle å elin me förresten :)
alla bilder ja å julia tog igår, har hon -.-' så kan inte lägga upp de nu. så besök henne blogg
för att se alla bilderna:
jjuuuliia.blogg.se
juste nu sitter ja utomhus å fryser räva av mej, för att internet bara funkar här ute.
de suger helt å hållet att bo här ute mitt i ingenstans, har ju förfan ingen täckning ! :o
innan, nu idag, satt ja å jonna å spela schack. ja vann :D för att ja e såååååååå bäst !
intressant va? hörs senare om datan vill som jag.
kössen
/livii


RSS 2.0